Agenda

Agenda

Een overzicht van de actuele agenda-items:

Bijeenkomst Nano4Sports Klankbordgroep

Op 29 juni organiseren we de eerste klankbordgroep van het project Nano4Sports. We willen jullie -bedrijf, sportexpert, sportfederatie, sportclub, coach, sporter- nauw betrekken bij de ontwikkeling van slimme, innovatieve technologieën voor de sporter. Door jullie noden en behoeften beter te leren kennen, kunnen we hieraan zo goed mogelijk tegemoet komen bij de ontwikkeling van nieuwe oplossingen voor de sporter. Jullie input is dus van groot belang!

Lees verder

SportTechMatch Grand Départ Düsseldorf

Matchmaking event voor partijen op het grensvlak van sport en technologie, tijdens het startevenement van de Tour de France.

Lees verder

S&T Themabijeenkomst: MKB meets TU/e - ‘samen werken aan sport en vitaliteit’

‘Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder’, wordt vaak gezegd. Dit geldt ook voor het innoveren in de sport. Het gebruik maken van elkaars kennis, expertise en netwerk kan de kwantiteit, kwaliteit én snelheid van innovaties bevorderen. Bedrijven en kennisinstellingen kunnen hierbij veel aan elkaar hebben. Wat precies, dat ondervindt u tijdens deze bijeenkomst.

Lees verder

SX-tival: 'Ik hou van Brabant'

Op 15 september vind het SX-tival plaats, waarbij bewoners van SX zichzelf presenteren aan de buitenwacht. Sports & Technology organiseert samen met de ‘medebewoners’ van BrabantSport het onderdeel: ‘Ik hou van Brabant’.

Lees verder

S&T Handelsmissie: VS

Ga samen met Sports & Technology op handelsmissie en ontdek de kansen voor Europese bedrijven en organisaties op de Amerikaanse markt.

Lees verder

Nationale Sport Innovatie Congres 2017

Sports & Technology nodigt u uit voor de 14e editie van het Nationale Sport Innovatie Congres. Op 4 oktober komen personen en organisaties samen, die actief zijn of willen worden op het gebied van sportinnovatie. Ga mee met de ‘Inspiration Tour’ en laat u inspireren door innovatieve locaties, sprekers en projecten. Schrijf nu in en vergroot uw succes in performance in vitaliteit!

Lees verder

S&T Hackathon: ‘Sport & Vitaliteit’

Innovatie competitie waarbij multidisciplinaire teams worden uitgedaagd om onder tijdsdruk innovatieve producten en diensten te ontwikkelen op het gebied van sport en vitaliteit.

Lees verder

Innovatie tijdens Marathon Eindhoven

De Marathon Eindhoven wil uitgroeien tot de meest innovatieve marathon ter wereld. Tijdens en rondom het evenement worden tal van innovaties toegepast die sportprestaties verbeteren, blessures voorkomen of de toeschouwer beleving vergroten.

Lees verder

Kick-off BrabantSport

Officiële presentatie van sportkoepel BrabantSport, waarvan naast Sports & Technology de provincie Noord-Brabant, Team Brabant Sport, CTO Zuid en Sportservice Noord-Brabant deel uitmaken.

Lees verder

6th European Platform for Sport Innovation Conference

Brussel is op 21 en 22 november de ‘place to be’ voor sportinnovatie in Europa. Op 21 november vindt hier het jaarlijkse Europese sportinnovatie congres plaats. Een dag later is op diezelfde locatie het afsluitende congres van het Europese sportinnovatie project ‘EU4SportsClusters Alliance’. Twee interessante bijeenkomsten voor iedereen met internationale ambities op het gebied van sportinnovatie.

Lees verder

Delen:
TwitterEmail