Agenda

Agenda

Een overzicht van de actuele agenda-items:

Bijeenkomst Nano4Sports Klankbordgroep

Op 29 juni organiseren we de eerste klankbordgroep van het project Nano4Sports. We willen jullie -bedrijf, sportexpert, sportfederatie, sportclub, coach, sporter- nauw betrekken bij de ontwikkeling van slimme, innovatieve technologieën voor de sporter. Door jullie noden en behoeften beter te leren kennen, kunnen we hieraan zo goed mogelijk tegemoet komen bij de ontwikkeling van nieuwe oplossingen voor de sporter. Jullie input is dus van groot belang!

Lees verder

SportTechMatch Grand Départ Düsseldorf

Matchmaking event voor partijen op het grensvlak van sport en technologie, tijdens het startevenement van de Tour de France.

Lees verder

S&T SportFieldLab Inspiratiesessie

Neem een kijkje achter de schermen bij één van de SportFieldLabs uit het cluster Sports & Technology. Wordt bijgepraat over ontwikkelingen binnen het cluster en woon demonstraties bij van de nieuwste innovatieve producten op het gebied van sport en vitaliteit.

Lees verder

S&T Handelsmissie VS

Ga samen met Sports & Technology op handelsmissie en ontdek de kansen voor Europese bedrijven en organisaties op de Amerikaanse markt.

Lees verder

Sports, Vitality & Technology Conference

Congres voor iedereen die actief is of wil zijn op het grensvlak van sport, vitaliteit en technologie. Tijdens dit evenement ligt de nadruk op inspireren en netwerken.

Lees verder

Innovatie tijdens Marathon Eindhoven

De Marathon Eindhoven wil uitgroeien tot de meest innovatieve marathon ter wereld. Tijdens en rondom het evenement worden tal van innovaties toegepast die sportprestaties verbeteren, blessures voorkomen of de toeschouwer beleving vergroten.

Lees verder

S&T Innovatie Competitie

Innovatie competitie waarbij multidisciplinaire teams worden uitgedaagd om onder tijdsdruk innovatieve producten en diensten te ontwikkelen op het gebied van sport en vitaliteit.

Lees verder

End Event EU4SportsCluster Alliance

Samen met 4 andere Europese clusterorganisaties werkt Sports & Technology sinds 2015 aan het project EU4SportsClusters Alliance. Dit project wordt afgesloten met een End Event.

Lees verder

Play the Game 2017

Het internationale Play the Game congres komt in 2017 naar Nederland. Innovatie krijgt dit jaar een belangrijke plek in het programma en Sports & Technology maakt deel uit van de programmacommissie.

Lees verder

S&T Themabijeenkomst

Tijdens deze bijeenkomst wordt u bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen binnen een specifiek thema op het grensvlak van sport, vitaliteit en technologie, wat relevant is voor partijen uit het cluster. Het gekozen thema zal later bekend worden gemaakt.

Lees verder

Delen:
TwitterEmail