Doe mee en Design de Marathon Eindhoven

Doe mee en Design de Marathon Eindhoven

DesignMarathon (630x420)

 

Ben jij sportief, creatief en/of technisch aangelegd? Doe dan mee aan de Design Marathon Eindhoven en denk mee over hoe we de Marathon nóg innovatiever en leuker kunnen maken. Schrijf je snel in. Maak kans op een mooie prijs en wie weet wordt jouw idee werkelijkheid tijdens de Eindhoven Marathon van 2018!

 

De Eindhoven Marathon is hét regionale sportevenement dat mensen in beweging brengt en houdt. Maar de Marathon heeft nog meer ambities: ze wil de slimste marathon van Nederland en uiteindelijk van de hele wereld worden!


De Marathon wil een slimme en sportieve marathon zijn, die bovendien meehelpt de regio tot de meest vitale regio van Nederland te maken. Ze ondersteunt daarom onderzoek en experimenten tijdens het evenement zelf, maar zoekt ook daarbuiten continu naar nieuwe ideeën en concepten om hardlopen nog leuker te maken.


Jouw uitdaging
“Hoe gebruiken we slimme en innovatieve technieken om de Eindhoven Marathon aantrekkelijker te maken op het gebied van prestatie, betrokkenheid en/of beleving, voor deelnemers en bezoekers?”


Op deze vraag ga jij met je groep antwoord geven. Jullie kiezen voor een relevant probleem, en werken je oplossing uit tot een concept dat binnen een jaar gerealiseerd kan worden. Jullie oplossing moet dus tijdens de Marathon 2018 getest kunnen worden, en de organisatoren zijn zeker geïnteresseerd om goede ideeën mede mogelijk te maken!


Jullie presenteren jullie oplossing aan een vakjury. Voor het winnende team zijn er gave sporthorloges voor ieder teamlid. De specifieke kaders en criteria waarop beoordeeld zal worden, publiceren we binnenkort.


Wat levert het voor jou op?
Voor jou is dit een mooie kans om jezelf te testen, ontwikkelen en profileren als innovator. Experts uit het bedrijfsleven zorgen voor inspiratie en coaching. Een mooie kans dus om aan je kennis, ervaring en netwerk te werken. En tot slot zijn er dus mooie prijzen te winnen!


Meer informatie?

Download voor meer informatie de flyer.

Houdt ook onze Facebook event-pagina in de gaten voor continue updates over het programma, de sprekers en de prijzen. 


Inschrijven?
Ga naar inschrijven.designmarathon.nl en schrijf je in, als individu of als groep.

Naar overzicht
Delen:
TwitterEmail