Kans op financiering voor innovatie via 'Nano4Sports'

Kans op financiering voor innovatie via 'Nano4Sports'

N4S Call (630x420)

 

Binnen het project Nano4Sports wordt sensortechnologie gebruikt om slimme en innovatieve oplossingen te ontwikkelen die ons beter, veiliger, meer en levenslang laten sporten. Nano4Sports kent een regeling die MKB-bedrijven van financiering voorziet voor de ontwikkeling van innovatieve technologie oplossingen. De call om innovatieprojecten in te dienen is open tot eind november. 

 

Call innovatieprojecten

Technologische innovaties hebben een enorme impact op de manier waarop we sporten en bewegen, en hoe we ons in vel zitten. Nano4Sports gebruikt sensortechnologie om slimme en innovatieve oplossingen te ontwikkelen die ons beter, veiliger, meer en levenslang laten sporten. Nano4Sports zet de grensregio op de kaart als dé sportinnovator. Meer weten over Nano4Sports?

 

Binnen het project Nano4Sports is een regeling ingesteld die het mogelijk maakt MKB-bedrijven die met innovatieve technologie oplossingen maken voor sportende en bewegende mensen een financieel zetje in de rug te geven. Deze regeling is onlangs geopend en sluit eind november 2017.

 

Ontwikkelt uw bedrijf een innovatief product of dienst voor de sportende en/of bewegende mens? Wil u uw idee verder vorm geven? Wij helpen u graag!

 

  • Nano4Sports-partners staan klaar om samen de innovatie verder uit te werken;
  • Test de innovatie met eindgebruikers in de SportFieldLabs;
  • Deadline voor indiening van voorstellen is 30/11/2017.


Interesse? Neem zeker contact met ons op! Wij helpen graag met de indiening van het idee.

 

Klik hier voor meer informatie over de call.

 

Voorlichtingsbijeenkomst over de regeling op 13 oktober

Op 13 oktober is er een voorlichtingsmoment over deze regeling. Deze bijeenkomst vindt plaats tijdens de Design Marathon Eindhoven.

 

Moment: Vrijdag 13 oktober vanaf 16:00 uur
Locatie: Eindhoven Atletiek, J.C. Dirkxpad 7, 5631 BZ Eindhoven.

 

  • Leer meer over het project, de call en de regeling;
  • Maak kennis met de partners van Nano4Sports;
  • Bespreek het idee met de projectpartners. Zij staan te popelen om samen het idee verder vorm te geven;
  • De voorstellen dienen eind november ingediend te zijn maar kunnen ook gaan over producten/diensten die pas later in 2018/2019 ontwikkeld worden.


Na afloop van de bijeenkomst wordt een maaltijd verzorgd voor de aanwezigen.
Vanaf 18:15 uur zullen de studententeams die deelnemen aan de Design Marathon hun ideeën pitchen, gevolgd door jurering en prijsuitreiking. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Misschien ligt hier wel de inspiratie voor de volgende innovatie!

 

Bij vragen kunt u contact opnemen met Marc van der Zande van Sports & Technology, via ... of 06-34658713.

Naar overzicht
Delen:
TwitterEmail