Sport innovatie hub 'Le Tremplin' zoekt startups

Sport innovatie hub 'Le Tremplin' zoekt startups

Tremplin (630x420)Foto: Le Tremplin

 

De Franse sport innovatie hub ‘Le Tremplin’ begeleid jaarlijks diverse startups die actief zijn op het grensvlak van sport en innovatie. Voor het cohort van 2018 is men op zoek naar nieuwe startups die hun kansen op de Franse sportmarkt willen verkennen. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich aanmelden tot uiterlijk 21 januari.

 

Le Tremplin is het Franse woord voor ‘springplank’. Deze Franse sportincubator werd in 2014 gelanceerd in Parijs en is sindsdien uitgegroeid tot een dynamische hub. Hier worden meer dan 57 sport gerelateerde startups in contact gebracht met bijna 30 grote, zakelijke en institutionele partners rond mentorschap, workshops, conferenties en evenementen.

 

Doel van Le Tremplin is startups te begeleiden naar volwassenheid. Dit doet men, door gebruik te maken van zakelijke kansen op de sportmarkt en deze te verbinden met marktleiders, investeerders, federaties, competities en instellingen. Le Tremplin wordt ondersteund door Paris & Co, het economische ontwikkelings- en innovatiebureau van Parijs. Uitgaande van 20 jaar ervaring in het ondersteunen van innovatieve jonge bedrijven, begeleiden de incubators van Paris & Co elk jaar meer dan 300 startups.

 

Het incubatieprogramma biedt ondernemers:

  • individuele coaching
  • inspirerende bijeenkomsten en workshops
  • prestigieus netwerk
  • exposure
  • internationale kansen

 

Voor het cohort van 2018 is Le Tremplin op zoek naar nieuwe startups die hun kansen op de Franse sportmarkt willen verkennen. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich aanmelden tot uiterlijk 21 januari. Voor meer informatie of registratie kunt u terecht op de website.

 

Bron: website Le Tremplin.

Naar overzicht
Delen:
TwitterEmail